the BLOG of the.........Greek Autonomic STUdents-community in DUisburg

Mittwoch, 7. Mai 2008

4 Έλληνες φοιτητές στo Duisburg...

H ιστορία εξελίσσεται στη Γερμανία στο Πανεπιστήμιο τού Duisburg. Είναι μια παρέα από τέσσερις Έλληνες φοιτητές, που σπουδάζουν ηλεκτρολόγοι μηχανικοί. Τα παιδιά είναι καλοί φοιτητές και τα έχουν πάει πολύ καλά όλη τη χρονιά. Μία Παρασκευή το πρωί έδωσαν εξετάσεις σε ένα μάθημα, γράψανε πολύ καλά και μαζευτήκανε στο σπίτι τού ενός, αραχτοί στους καναπέδες και στα κρεβάτια το φιλοσοφούσαν κάνοντας το πολύ προσφιλές σπορ τής «ταβανοσκόπησης».

Αφού είπανε τα σχετικά με το διαγώνισμα, πόσο καλά τα πήγαν όλοι κ.λπ., είδανε ότι τη Δευτέρα το πρωί έδιναν εξετάσεις σε ένα εύκολο μάθημα που ήθελε 2-3 ώρες διάβασμα μόνο. Έτσι, έπεσε η ιδέα "Ρε παιδιά, δεν πάμε στην Κολονία το Σαββατοκύριακο να βρούμε εκείνη την κοπέλα που γνωρίσαμε προχθές στην pub; Θα είναι και άλλες φίλες της στην παρέα, καλά θα περάσουμε".

Δεν το σκέφτηκαν και πολύ και σε μια ώρα είχανε γίνει όλες οι αναγκαίες κινήσεις και η τετράδα ταξίδευε με νοικιασμένο αμάξι για τη Κολονία. Στη Κολονία όντως πέρασαν πολύ καλά.

Ξύπνησαν το μεσημέρι τής Δευτέρας και θυμήθηκαν με τρόμο το διαγώνισμα. Στο δρόμο για το Duisburg προσπαθούσαν να σκεφτούν τι να πουν στον καθηγητή. Αποφάσισαν, στα πλαίσια της σωστής τακτικής κάθε ψέμα να περιέχει και μια δόση αλήθειας, να πουν ότι πήγανε στην Κολονία σε συγγενείς και ενώ ξεκίνησαν τη Δευτέρα πρωί πρωί για το Πανεπιστήμιο, τους έπιασε λάστιχο στο δρόμο και δεν είχανε ρεζέρβα... κ.λπ. κ.λπ..

Ο καθηγητής τούς άκουσε με προσοχή και λόγω τού ότι ήταν καλοί φοιτητές, δέχτηκε να δώσουν μόνοι τους την Τρίτη το πρωί το διαγώνισμα που είχαν χάσει. Χαράς ευαγγέλια στην ομάδα, κάθισαν, διάβασαν καλά και την άλλη μέρα στις 9:00 πήγαν στο Πανεπιστήμιο να δώσουν τις εξετάσεις. Δεν υπήρχε όμως διαθέσιμη αίθουσα και ο καθηγητής τούς έβαλε σε 4 ξεχωριστά γραφεία, τον καθένα μόνο του.

Σε λίγο μοίρασε και τα θέματα. Ήταν μόνο δύο. Το πρώτο, που έπιανε 5 μονάδες στις 100, ήταν ένα πανεύκολο θέμα θεωρίας από την εισαγωγή που το ξέρανε και το απαντήσανε εύκολα και ολοκληρωμένα και οι τέσσερις.

Το δεύτερο θέμα έπιανε τα υπόλοιπα 95 στα 100 και ήτανε μια ερώτηση μόνο:























Ποιό λάστιχο;

μασπά

1 Kommentar:

  1. axaxaxxaxaxaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax....metraei!!!



    .....jOnNyS tHe PrOdIgY.....

    AntwortenLöschen