the BLOG of the.........Greek Autonomic STUdents-community in DUisburg

Donnerstag, 9. Oktober 2008

......the spotlight turns to fifty!

Λοιπόόόόόόόόόν!! Εχω δύο καλά νέα για μερικούς εκεί έξω!!

Πρώτο:

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το καινούρια φορητά της Apple!!!!
H Apple, μετά απο πολλές μέρες που κυκλοφορούσαν μόνο φήμες, προσκάλεσε σήμερα επίσημα τα media στο "Notebook event" που 8α κάνει στις 14 Οκτωβρίου στο San Francisco στις 10AM PST. Η ανακοίνωση έλεγε απλά:

The spotlight turns to notebooks.


Σ' αυτή την εκδήλωση η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το πολυπόθητα ολοκαίνουρια Macbook και Macbook Pro! Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό ανεπίσιμες φωτογραφίες απο τα καινούρια "χαρτιά" της Apple. Επισης όποιος βιάζεται να μάθει μπορεί να βρεί και ανεπίσημες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των πολυπόθητων Laptop. Με μόνο δυο λόγια: Άμα ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν για τα καινουρια χαρακτηριστικά τους τότε απλά θα ΓΑ....ΜΑΝΕ!!!! Αναμονή λοιπόν μέχρι παρα-παρα-παραμεθαύριο!!!

Το δεύτερο νέο:

Ξανανοίγει το "fifty fifty" στο Duisburg!!! !!!!!! Συμφώνα με πληροφορίες ενός "παλιού" θαμώνα του Fifty, βετεράνου της νύχτας του Duisburg, πρώην πρεζάκι, νυν αλκοολικού 57χρονου εν ονόματι Leo (αν το άκουσα καλά), το fifty fifty ξανανοίγει απο κάτι νεους! Για να διαπιστώσω την εγκυρότητα της πληροφορίας πέρασα σήμερα έξω απ' το fifty και όντως κάναν προετοιμασίες!! Αναμονή λοιπόν και γιαυτό!!

μάσπα

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen