the BLOG of the.........Greek Autonomic STUdents-community in DUisburg

Montag, 15. Dezember 2008

...τίποτα δεν έχει τελειώσει!!

8 μέρες μετά την ψυχρή δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου απο όπλο του ειδικού φρουρού στα Εξάρχεια οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν έχουν σταματήσει ακόμα! Αντιθέτως έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις για τις επόμενες 2 βδομάδες. Οι διαμαρτυρόμενοι πλεον, εκτός απο την αδικαιολόγητη βία της αστυνομίας βγάζουν την αγανακτησή τους και για την γενική πολιτική κατάσταση της χώρας που δεν αφίνει πλεον ΚΑΝΕΝΑ πολίτη να ελπίζει σε ένα σίγουρο και βέβαιο μέλλον, οσα πτυχία και οσους κόπους κι αν έχει καταβάλει. Το ζήτημα πλέον έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις. Η μέρα της 20. Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως μέρα παγκόσμιας αλληλεγγύης για τους αγώνες των ελλήνων διαδηλωτών.

Αύριο τρίτη η FAU (http://fau-duesseldorf.org) διοργανώνει μια εκδήλωση στην οποία ο Ralf Dreis θα μιλήσει για τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλαδα εν όψη της αγωνιστικής δράσης των τελευταίων ημερών, αφού διαβάσει ένα απόσπασμα απο ένα βιβλίο της Λιλής Ζωγράφου που έχει μεταφράσει ίδιος στα γερμανικά. Χτες η εκδήλωση αυτη έλαβε χώρα στο Duisburg όπου και παρεβρέθησαν μερικα μέλη του συλλόγου μας. Ο Ralf Dreis έχει ζήσει για χρόνια απο κοντά την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα και αφού άκουσα και μίλησα μαζί του, θεωρώ οτι είναι πλέον κατάλληλο άτομο για να μιλήσει για το θέμα. Ταυτόχρονα ο καθένας θα μπορεί να εκφράσει τις ερωτήσεις του και τις απόψεις του ελεύθερα!

Άυριο η εκδήλωση θα είναι στο Düsseldorf:
16.12.2008
Einlass: 19.3o Uhr
Beginn: 20.oo Uhr
Ort: Kulturcafé Solaris, Kopernikusstr. 53, Düsseldorf
Veranstalterin: FAU-Düsseldorf

Αύριο θα μπορέσουμε με όσους είναι εκεί να συζητήσουμε για το τι θα κάνουμε στις 20 Δεκεμβρίου που είναι η παγκόσμια μέρα αλληλεγγύης για τους διαδηλωτές στην Ελλάδα! Εμείς θα είμαστε εκεί απο νωρίς!

μασπα

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen